Hvem har designet denne side?

Du besøger lige nu en hjemmeside, jeg har designet. Mit navn er Nicolai Sørensen, og jeg arbejder som freelance webdesigner. Det har jeg gjort i snart 10 år, og jeg bliver aldrig træt af det. Min indgangsvinkel til webbranchen var som webdesigner, hvilket også er min primære funktion den dag i dag.

Siden har jeg dog tilegnet mig kompetencer indenfor både webudvikling og markedsføring af de løsninger, jeg laver for mine kunder. Hvis du vil se mere af det arbejde, jeg har lavet, kan du besøge min hjemmeside: Nicolaisoerensen.dk. Her kan du samtidig læse mere om, hvem jeg er, og hvilke kompetencer jeg har.

Søgemaskineoptimering

Jeg arbejder aktivt med søgemaskineoptimering for en stor del af mine kunder. Det gør jeg, fordi jeg synes, det er både sjovt og udfordrende på samme tid. Jeg elsker at se, at det arbejde, jeg udfører, rent faktisk har en effekt, der kan måles direkte på bundlinjen.

Eksempler på SEO cases er Kæledyrsguiden, Hamstere.dk og Pipley.

Når jeg arbejder med søgemaskineoptimering, foretager jeg som regel altid en indledende søgeordsanalyse, der har til formål at skabe overblik over de søgeord, der er relevante for virksomheden. På den måde kan jeg målrette indholdet på siden, så det har de bedste forudsætninger for at dukke op på søgninger, der kan drive værdifuld trafik til siden.

Google Ads

Udover at arbejde med søgemaskineoptimering, hjælper jeg også mine kunder med Google Ads, der fungerer på nogenlunde samme måde. Her handler det dog ikke om Googles organiske søgeresultater, men i stedet de øverste annoncer.  

Google Ads fungerer ved, at du udvælger relevante søgeord, hvorefter du byder en bestemt pris pr. klik.